Zaterdag 11 december 2010

Ernstig verkeersongeval A1 hp 68,1 Kootwijk    Korpsen: Apeldoorn centrum, Ugchelen

Ravage na ongeval A1

KOOTWIJK - Een 24-jarige automobilist uit Harskamp en een 38-jarige automobilist uit Amersfoort zijn zaterdagavond 11 december gewond geraakt na een aanrijding. De mannen zijn met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde rond half twaalf ter hoogte van parkeerplaats De Strubben tussen Apeldoorn en Amersfoort. Door nog onbekende oorzaak zijn twee personenauto’s op elkaar gebotst. Één man moest door de hulpdiensten uit zijn auto worden bevrijd. De bestuurder van deze BMW is met onbekend letsel naar het UMC in Utrecht vervoerd. Onderweg daar naar toe was er nog een rendez-vous met het traumateam uit Utrecht.  

Enige tijd was onduidelijk wat er zich daar had afgespeeld en de mogelijkheid dat er een derde auto of meer slachtoffers bij het ongeval betrokken waren. Daardoor werd door de brandweer en politie mbv warmtebeeldcamera's de omgeving en de bossage doorzocht. Uiteindelijk werd er niets meer aangetroffen.

De A1 was vanwege het ongeval in de richting Apeldoorn - Amersfoort meerdere uren afgesloten. Het verkeer werd over de naast gelegen parkeerplaats geleid.

De politie doet onderzoek naar de exacte toedracht van dit ongeval.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Home: PVFotografie